Legea Talionului

16 martie 2012 singurafelina

Sa fii pacifist :( (((. Toata aceasta balmajala inseamna distrugerea civilizatiei, amestecarea tuturor neamurilor, fara nici o noima. Uitati-va ce s-a intamplat peste tot in lume. Minoritatile stapanesc majoritatile.
La noi la fel poate chiar mai rau ca, este pusa in pericol integritatea tarii si a neamului nostru.
Mana pe care le-am intins-o nu numai ca este muscata, este rupta, este smulsa din umar si trupul iti este sfartecat.
Amenintarile cu moartea, sunt la ordinea zilei si nu impresioneaza pe nimeni. Nedreptatile si afirmatiile, ca suntem un neam de nebuni si prosti care trebuie furat, jefuit si cu asta se impune teroarea care nu este pedepsita.
Este vremea legii talionului. De ce nu putem riposta si noi la moarte prin moarte lor. Dar aceasta incetinire de riposta amagindu-ne ca justitia va face dreptate, peste ani si ani timp in care ucigasul, este liber si cel ucis la 2 m. sub pamant, fara a putea sa-si apere si el dreptul de fiinta umana.
Dar minoritatile, tigani si maghiari, in specisal tiganii care sunt ca si cancerul neamului nostru, pe cuprinsul intregii tari, trebuiesc odata si odata stopati, daca cu vorba buna nu inteleg.
Ne timoreaza, pe noi care am muncit, am construit aceasta tara si nu am cerut mila nimanui.
Ei se folosesc de munca noastra si ne trateaza ca niste stapani.
Nu mai trebuie sa avem mila, caci ei nu au mila de noi, noi suntem pe cont propriu si dreptate trebuie sa se faca !!!!!
Orice rauvoitor, impotriva noastra si a intelegerii noastre fata de ei, care isi fac mendrele cu noi, trebuie sa inceteze. Sunt protejati pentru pedofilie, zoofilie… si totusi nu intervine nimeni, dar ii ajuta.
Acesta este credinta mea, nestramutata fiind traitoare pe propria piele A ACESTOR DOBITOACE DE TIGANI CARE NU MERITA NICI UN SCUIPAT.
PUTETI SA SPUNETI CA SUNT RASISTA, CA ACEST ARTICOL ESTE UN ARTICOL FASCIST. NU-MI PASA.
Numai cine nu a iesit din propria casa furisindu-se si a se uita la 10 m in urma si a ingheta de frica cand este un vecin sau nu, tigan infractor dar care face fapte deosebite prin cruzimea lor in spatele sau, nu intelege asta.Nu stie ce inseamna ca in toiul noptii sa auzi busituri cu piciorul in usa sa o scoata din tatani, sau sa bata in geamuri pana isi dau seama ca nu pot sparge termopanele, sa caute sa scoata grilajul de la geamuri si usa, asta numai pentru ca nu esti sluga lor adica nu poti fi partas la hotiile si prostitutia lor, impregnata de boli lumesti, nu intelege. Nu intelege ca organerle:))) spun ca sa nu-i bagi in seama :) )) Fara sa discuti, fara sa intrebi ei vor sa te supuna legii tiganesti si esti amenintat cu moartea. Ei TIGANII SUNT STAPANII NOSTRII. Eu nu ma supun si vreau ca organele sa ia masuri, dar nu se implica. Le place ca aceasta situatie sa continue prin incalcarea legii.
Eu nu dezertez plecand ca, nu vreau sa-i recunosc de stapani in orasul meu, prin munca mea si a celorlalti concitadini cinstiti. Am vrut sa vad pana unde merg si am aflat ca merg pana la moarte si eu la fel. :) ))
Le convine sa fii furat de tot ce poate fi lasat pe afara si sa fii vesnic asediat si amenintat mereu ca tot tu platesti. Nu am mila fata de tigani aceste gunoaie care nu merita numiti oameni.
Au beneficiat de improprietarire pe locuinte sociale , de pensii de handicapat si de scoala pentru tigani fara concurs.
Sunt niste ucigasi, nu merita mila noastra. Dar pentru asta spun mereu ca numai o mana de fier, ne poate daca nu scapa, macar pentru a fi pusi la punct cu violenta caci, ei profera numai violenta.
Vreau dreptate pentru noi toti care suntem mai mult sau, mai putin victimele acestor grobieni necivilizati de sute de ani si care nu se vor civiliza niciodata.
Cu mizeria lor morala imputesc pe toti care sunt in jurul lor, sau pe cei cu care au de-a face cu ei.
Nu retrag nici un cuvint. Legea TALIONULUI, sa fie pusa in aplicare, ca altfel nu merge.
Pe noi romanii toate popoarele ne urasc de mii de ani ca, suntem pe un teritoriu bogat si oamenii de aici sunt blinzi si calmi. Blandetea este luata drept prostie. Dar noi in bunatatea noastra, asteptam sa-si dea dusmanii nostrii seama ca gresesc. Dar ei nu gresesc, fac asta cu tinta fixa. Sa ne distruga fizic si moral. Sa le dam riposta cuvenita !!!! Dar asta nu individual caci suntem lasi, ci prin aplicarea unei legi curajoase impuse de noii veniti in politica, adevarati patrioti iubitori de neam si tara.
Curaj !!!!!
P.S.Macar sa fie castrati pentru inceput aceste puroaie, pe care i-am incalzit la san.

http://singurafelina.blogspot.com/

Entry Filed under: Diverse

Leave a Comment

Required

Required, hidden(insereaza codul din stanga)

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to comments via RSS FeedPages

Categories

Calendar

martie 2012
Lu Ma Mi Jo Vi Du
« Feb   Apr »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Most Recent Posts

 
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X